Новини:


Несебър отбеляза 115 години от Независимостта на България с тържествено издигане на националния флаг и празнична програма на пл. „Жулиета Шишманова“. Гордо развятото знаме напомни за събитията от 1908, когато България обръща нова страница от съвременната си история.
Кметът на Община Несебър Николай Димитров поздрави с кратко слово, в което подчерта значението на днешната дата, превърнала се в символ на обединителна сила и решителност.
Публикувано на 22.09.2023 от Пресцентър Община Несебър
Powered by CuteNews

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:


Общински детски комплекс Несебър предлага форми, достъпни за малки и големи. Заниманията се провеждат в свободното време на децата. Тук те допълват своите знания, получават актуална информация по въпроси, които ги интересуват, научават се да мислят самостоятелно, нестандартно, спортуват, пеят и танцуват.
Сбирки на групите - от 1 октомври по график - Подробна информация за ОДК >>


За контакти:
гр. Несебър, к-с "Младост" бл. 62

тел. 0554 45952, e-mail: [email protected]

Документи:

>> Необходими документи: 1. Искане за предоставяне на специална закрила на дете с изявени дабри - по образец. 2. Копия на дипломите, грамотите и други документи, удостоверяващи участието и класирането на ученика в общински, регионални, национални и международни прояви в областта на науката, изкуството и спорта през 2008 г. и 2009 г.
Искане - Образец - изтегли
Документите се приемат на гише N 1 във Фронт офис N 1 на община Несебър.

Н А Р Е Д Б А № 16 НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НЕСЕБЪР - ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОТПУСКАНЕ НА СТИПЕНДИИ И ФИНАНСОВО СТИМУЛИРАНЕ НА ДЕЦА И МЛАДЕЖИ С ИЗЯВЕНИ ДАРБИ ОТ ОБЩИНА НЕСЕБЪР

>>След 1 октомври започват заниманията в групите и кръжоците към Общински детски комплекс Несебър! - Моля натиснете тук за повече информация >>

Обединена общинска школа по изкуствата ежегодно обучава около 200 деца и юноши. В момента школата наброява 220 възпитаници, които се занимават в класове по:

- Български народни танци

- Народно пеене

- Пиано

- Актьорско майсторство

- Изобразително и приложно изкуство.

Преподавателите са изявени професионалисти, които с всеотдайност и художествено майсторство разкриват пред школниците прелестта, обаянието, чара и свежестта на вековната българска традиция.

Към Обединената школа по изкуствата спада и Представителен фолклорен ансамбъл” Слънчев бряг “ с ръководител – директорът на школата Денислав Кехайов. От няколко години танцовият състав на ансамбъла е изцяло от възпитаници на школата.Такава е и политиката на Община Несебър, която прави всичко възможно за издирването на даровити деца, за тяхното по-нататъшно развитие и обучение в областта на изкуствата.

Школата е редовен участник в различни фестивали на национално и международно равнище и е изнасяла концерти в множество страни, между които Германия, Белгия, Унгария, Швеция, Дания, Гърция, Русия, Канада, САЩ и други.

В началото на всяка учебна година около 15 септември, след предварително одобрение от комисия и медицински преглед, се извършва записване на нови кандидати за обучение в школата. Желаещите могат да бъдат на възраст от 5 до 18 години. За кандидати над 18 години има обособен специален клас за изучаване на български народни хора и обичаи.

За контакти: тел./ факс +359 554 45702
Е-mail: [email protected]
Директор – Денислав Кехайов: Тел. +359 893 303 688
E-mail: [email protected]
website: http://nessebar-folk.com/

МЕЖДУНАРОДЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „НЕСЕБЪРСКИ НАКИТ”


Международен фолклорен фестивал „Несебърски накит” Несебър, България Организатори и домакини на Международния фолклорен фестивал „Несебърски накит” са Община Несебър и Народно Читалище „Яна Лъскова 1905” Несебър.

ХХІ Международен детски фестивал “Слънце – Радост – Красота” 15 – 20 юни 2023, Несебър

Национален дворец на децата, Община Несебър и Общински детски комплекс – Несебър канят детските и младежки творчески колективи и индивидуални изпълнители за участие в програмата на ХХІ Международен детски фестивал “Слънце, радост, красота” – Несебър 2023. Фестивалът се провежда ежегодно от 15 до 20 юни в град Несебър, на брега на Черно море.  VІII Международен фестивал “Несебър – Остров на изкуствата” 2 – 7 юли 2023
Община Несебър и Общински детски комплекс – Несебър канят детските и младежки творчески колективи и индивидуални изпълнители за участие в програмата на VIII Международен фестивал “Несебър – Остров на изкуствата” 2023. Фестивалът се провежда ежегодно от 2 до 7 юли в град Несебър, на брега на Черно море.XI МЕЖДУНАРОДЕН АРТ ФЕСТИВАЛ „СЪЗВЕЗДИЯ В НЕСЕБЪР”


Фестивалът се провежда в град Несебър, като едно своеобразно съчетание на история и съвременност. Несебър, разположен на Черноморското крайбрежие, има хилядолетна история. Той е уникален по своето месторазположение - сред пясъчни дюни и растителност, с просторни плажове, горещо слънце и богата история. Несебър е под егидата на ЮНЕСКО. В Международния фестивал „Съзвездия в Несебър” участват творчески колективи и изпълнители от България и други страни. Организатори на Международния фестивал са Община Несебър, Национален дворец на децата и Общински детски комплекс – Несебър, под патронажа на Кмета на Община Несебър.


ОБЩИНА НЕСЕБЪР НЧ „ЯНА ЛЪСКОВА 1905” – НЕСЕБЪР XXIV ПОП - РОК ФЕСТИВАЛ НЕСЕБЪР 2023 г.
От 25 до 27 август 2023 година в град Несебър за двадесет и четвърти път ще се проведе Поп - рок фестивал под патронажа на кмета на Община Несебър г-н Николай Димитров.


НАЦИОНАЛЕН ОНЛАЙН КОНКУРС “8 МАРТ – ПРАЗНИКЪТ НА МАМА”

Конкурсът за изработване на картичка за 8 март е посветен на Международния ден на жената и майката, отбелязан за първи път в САЩ, на 23 февруари 1909 година
Международен конкурс "Аз обичам Черно море"

Конкурсът е част от програмата на община Несебър за отбелязване на 31 октомври – Международния ден на Черно море. Целта на конкурса е да привлече вниманието на младите хора към красотата на Черно море и крайбрежието, важността им за икономиката на нашата страна, вредите от замърсяването на крайбрежната зона, причинена от човешката дейност и да провокира активно екологично поведение за намаляване на отпадъците по плажната ивица и в морето.


8.II.1878г. Освобождението на Несебър по време на Руско-Турската Освободителна война /1877-1878г./
На 6.II.1878г. отрядът на полк. Лермонтов превзема град Бургас. По негово нареждане руски ескадрони потеглят към Анхиало /Поморие/ и Месемврия /Несебър/.
На 8.II.1878г. втори ескадрон на тринадесети драгунски полк начело с майор Колонтаевски превзема Несебър. Още преди пристигането на руските войски местните жители обезоръжили целия турски гарнизон и му отнели три оръдия. Те заели позиции зад древните крепостни стени и приютили много бежанци, преследвани от черкези и башибозуци. Посрещнали топло и радушно освободителите.

14.I. Празник на суджука в село Кошарица Селото е известно със своите майстори на традиционни български колбаси – суджуци и луканки. Празникът е един хубав повод да опитат гостите от селските деликатеси и да определят най-добрия производител.

14.II. Празник на младото вино в село Гюльовца – Община Несебър е известен лозарски район. В землището на с. Гюльовца са постигани някои от националните рекорди по добив на грозде от декар. Производството на вино е хилядолетна традиция и празникът е хубав повод да се опита най-новата реколта.

1.III. Общински празник на мартеницата – С цел популяризиране на един от най-самобитните български обичаи – изработване на мартеници, общината организира специална изложба на която се излагат мартеници изработени от жителите на съставните селища.

2.V. Празник на град Свети Влас – В деня на летния Атанасовден, Свети Влас чества своя храмов празник, който е и празник на града.

24.V. Празник на село Гюльовца – Жителите на с. Гюльовца  честват своя празник в деня на славянската писменост и култура, защото храма на селото носи името на Светите братя Кирил и Методий.

24.VI. Еньовден – Празник на град Обзор – на този ден рано сутрин се берат билки, попили от росата на равноденствието. Счита се, че тогава имат най-голяма лечебна сила.

7.VII. Празник на хляба в село Оризаре – В житницата на общината с. Оризаре от няколко години се събират жители и гости на селото около специално подготвена трапеза с домашни пити, шарена сол и вино.

20.VII. Празник на село Баня – Православната църква чества деня на Св. Пророк Илия. Жителите на с. Баня смятат Св. Илия за свой закрилник и още през далечната 1887г. издигат църква в негова чест. Днес, храм „Св. Пророк Илия” е най-старата сграда в селото и една от най-старите църкви в Сливенската епархия.

26.VII. Празник на село Равда – Равда отбелязва своя празник в деня на Света Параскева по името на храма на селото.

15.VIII. Празник на град Несебър – Свето Успение Богородично
Град Несебър отбелязва своя празник на 15 август в чест на Божията майка.

14.X. Св. Петка /Петковден/ - Празник на село Оризаре – Оризаре отбелязва своя празник в деня на Св. Петка по името на храма на селото.

1.XI. Празник на село Кошарица – По стар стил на 1-ви ноември, Деня на народните будители, се е празнувал денят на Св. Иван Рилски, почитан като покровител на българския народ. Ето защо Кошарица, чиято църква носи името на светеца избира този ден за свой празник.

8.XI. Архангеловден – празник на село Тънково – Тънково отбелязва своя празник в деня на Свети Архангел Михаил по името на храма на селото.

Паницово отбелязва своя празник в деня на Петдесятница.

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „ЯНА ЛЪСКОВА - 1905” гр. НЕСЕБЪР
Читалището е основано през 1905 година. На фона на хилядолетната история на Несебър това не е много време, но за неговите граждани този период има огромно историческо значение, защото с основаването му започва разцвета на българския дух, култура и традиции.  Към читалището функционират: Фолклорна формация „Българка“, Фолклорна формация „Македонка“, Хор за гръцки песни „Месамбрия“, Хор за градски песни „Блян“, Детска вокална студия „Сюрприз“, Рок-формация „Мена“, Детска театрална студия.
За повече информация посетете: http://www.yanalaskova.bg/
Адрес: 8230 гр. Несебър, ул. „Месембрия” №20
тел.:/факс: 0554/4 31 59
e-mail: [email protected]

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „МЕСЕМВРИЯ – 2015“ гр. НЕСЕБЪР
Читалището е основано в края на 2015г. и е второто в Несебър. Към читалището функционират: детска театрална школа, езикови школи, читателски клуб, арт-терапия, клуб по бродерия, фото кръжок за деца и възрастни, художествена керамика, рисуване за възрастни.
За повече информация www.mesemvria.com
Адрес: 8231 гр. Несебър, ул. „Месембрия" №14
тел. за контакти +359 896 925445 Румяна Йоргова-председател
e-mail: [email protected]

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „ИЗГРЕВ” гр. ОБЗОР
Читалището е учредено през 1927 година. В същата година родолюбиви деятели на Обзор събират пари , купуват книги и създават обществена библиотека.
Към читалището функционират следните самодейни състави:
Фолклорен ансамбъл „Обзор”, който включва: детски, юношески и младежки танцови състави, детска и женска певческа група, вокална група за стари градски песни „Блян”, танцова формация „Хелиос“. Действа самодейна театрална формация за възрастни.
Адрес: 8250 гр.Обзор, община Несебър, област Бургас
ул. „Отец Паисий” №20
тел.:0556/3 23 87
е-mail: [email protected]

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „ПРОБУДА - 1938” гр. СВЕТИ ВЛАС
Читалището е създадено на 20.01.1938г. Разполага с библиотека и читалня. От 2003 г. се помещава в нова сграда, има библиотечен софтуер.
През последните години са сформирани  танцов състав „Колорит“, детски танцов, клуб за народни танци, детска вокална група. Действа и школа по приложно и изобразително изкуство.
Адрес: 8256 гр.Свети Влас, община Несебър, област Бургас
ул. „Цар Симеон” №17а
тел./факс:0554/68 215
e-mail: [email protected]
НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ” с. РАВДА
Читалището съществува от 1943 година, когато по инициатива на местни будни и родолюбиви българи е построено изцяло със средствата и доброволния труд на местното население. Към момента разполага с богат библиотечен фонд за всички възрасти, малка читалня и библиотечен софтуер. От 1982 година  съществува детски танцов състав. През 2006г. е сформирана женска група за изворен фолклор „Вардарка”, която възражда куфаловския фолклор на своите деди. През 2007г. се създава женска танцова формация „Равдалина“.  Действат и: школа за изучаване на български народни хора за възрастни, детски състав за изворен фолклор, детско студио за балет и характерни танци и читателски клуб.
Адрес: 8238 с. Равда, община Несебър, област Бургас
ул. „Македония” № 2
тел./ факс:0554/66 344
е-mail: [email protected]

НАРОДНО ЧИТАЛИШЕ „ЗОРА” с. ОРИЗАРЕ
Народно читалище „Зора” е основано на 11.01.1928г. от главния учител в селото Дойчо Минчев, който става и негов пръв председател. От 2005г. читалището се помещава в нова сграда и разполага с богат библиотечен фонд за всички възрасти.
Към момента функционират следните самодейни състави: детски танцов състав, детска група за автентичен фолклор „Оризарчета“ и женска певческа фолклорна група „Зора“.
Адрес: 8248 с.Оризаре, община Несебър, област Бургас
ул. „Първи май” №27
тел.номер +359 876 107075
e-mail: [email protected]

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „СВЕТЛИНА” с. ГЮЛЬОВЦА
Читалището е основано през 1928г. Разполага с читалищна сграда и библиотека. Към него функционират: група за автентичен фолклор и детски танцов състав.
Адрес: 8249 с.Гюльовца, община Несебър, област Бургас
ул. „Янко Андонов" №36
тел.номер +359 876 798809
e-mail: [email protected]

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „СВЕТЛИНА” с. КОШАРИЦА
Читалището е основано през есента на 1928г. от учителя Григоров /родом от Казанлък/. Разполага с библиотека и малка читалня към нея. Към читалището са сформирани: женска група за народни танци и женска певческа група за автентичен фолклор.
Адрес:8253 с. Кошарица, община Несебър, област Бургас
ул. „23-ти септември" №36
тел.: 0556/61 115
e-mail: [email protected]

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „САМОРАЗВИТИЕ” с. ТЪНКОВО
Читалището е създадено през 1950г. Има библиотечен фонд за всички възрасти. През последните години са сформирани: детски състав за народни танци и дамски състав за народни танци.
Адрес: 8237 с. Тънково, община Несебър, област Бургас
ул. „Николай Лъсков“ №24
тел. за контакти +359 877 303735 - Таня Данчева
е-mail: [email protected]

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „Г. С. РАКОВСКИ – 2013“ с. РАКОВСКОВО
Читалището е създадено през месец август 2013г. Към него има сформирана женска певческа фолклорна група „Раковчанка“.
Адрес: 8257 с. Раковсково, община Несебър, област Бургас
тел. за контакти +359 893 303610 – Димитринка Янева

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „ПРОБУДА – 2016“ с. БАНЯ
Читалището е основано през пролетта на 2016г. Разполага с библиотека и клубове за шахмат и табла.
Адрес: 8239 с. Баня, община Несебър, област Бургас
тел. за контакти +359 894 572150 - Петя Христоскова
е-mail: [email protected]

Културното наследство на древния град е представено в четири музейни експозиции:
- Археологически музей, представящ богатата материална култура на Месамбрия - Месемврия - Несебър от античността, средновековието и Възраждането.

- Етнографски музей - къща “Москояни”

- Църква “Св. Стефан” - XI век, фрески - XVI в., иконостас - XVII в.

- Църква “Св.Спас”, фрески - XVII в. Интериорите на някои от по-добре запазените средновековни църкви, които са без стенописи, са превърнати в уютни художествени галерии, стопанисвани от местни галеристи. Заради уникалните си природни дадености и много добре запазените паметници от различни епохи на VII-та сесия на Комитета за световно наследство в гр. Флоренция през 1983 г. Старият град Несебър е включен в списъка на Световното културно наследство.

Адрес: Несебър 8230 ул. "Месамбрия" 2А
Телефони
Директор: тел./факс: 0554 46018
Уредници: 0554 46012
Счетоводство: 0554 42260
Информация: 0554 46019
Резервация за екскурзоводско обслужване: 0554 46012, 0554 46019
E-mail: [email protected]
website:www.ancient-nessebar.com

Археологически музей

Археологическите проучвания на несебърския полуостров и неговата акватория през последните четири десетилетия разкриха богати колекции от значими паметници на културата, илюстриращи историята на антична Месамбрия и средновековен Несебър. Голяма част от тях са експонати в музей „Старинен Несебър”. Експозиционната площ на музея обхваща фоайе и четири зали.


Църква Свети Стефан

Църквата “Св. Стефан” или т.н. “Нова Митрополия” е изградена в периода ХІ-ХІІІ век. В ХVІ век тя е удължена на запад, а в ХVІІІ век е добавен притвор. По план църквата представлява трикорабна базилика. Средният кораб се извисява над страничните и е увенчан от изток и запад с овални фронтони. Църквата е построена от каменни блокове и тухли. При строителството й са преутребени множество архитектурни елементи корнизи, капители, релефи от разрушени по-рано християнски сгради. В църквата са изобразени над 1000 фигури в 258 композиции.Църква Свети Спас

Църквата е едноабсидна сграда с дължина 11,70 м и ширина 5,70 м. Източната фасада е била наполовина вкопана в земята. Строена е през 1609 г. Вътре стените са покрити почти изцяло със стенописи. В абсидата е изписана сцената: “Богородица ширшая небес с Младенеца”. В пода на църквата дълги години се е съхранявала надгробната плоча на византийската принцеса Матаиса Кантакузина Палеологина. Макар и без архитектурни достойнства, но с добре запазените си и реставрирани стенописи, църквата “Св. Спас” е ярък представител на работещите по това време в Несебър живописни ателиета.Етнографски музей

Къщата на Москояни е една от най-интересните възрожденски паметници – типичен представител на Несебърската жилищна архитектура от късния период на българското Възраждане. Тук е уредена етнографска изложба “Носии и тъкани от Бургаска област”. Бургаска област е един от най-интересните и разнообразни райони по отношение на народните тъкани и носии, създадени тук през вековете.

ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ гр. Несебър

Адрес:
Несебър - Стария град, Конферентен център „Сочи” ет.1
/входът е от страната на ул. „Месембрия”/


КУЛТУРНА ПРОГРАМА АПРИЛ 2023

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАРТ 2023

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ФЕВРУАРИ 2023

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЯНУАРИ 2023

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ДЕКЕМВРИ 2022

КУЛТУРНА ПРОГРАМА НОЕМВРИ 2022

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ОКТОМВРИ 2022

КУЛТУРНА ПРОГРАМА СЕПТЕМВРИ 2022

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АВГУСТ 2022

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮЛИ 2022

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮНИ 2022

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАЙ 2022

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АПРИЛ 2022

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАРТ 2022

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ФЕВРУАРИ 2022

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЯНУАРИ 2022

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ДЕКЕМВРИ 2021

КУЛТУРНА ПРОГРАМА СЕПТЕМВРИ 2021

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АВГУСТ 2021

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮЛИ 2021

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮНИ 2021

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАЙ 2021

КУЛТУРНА ПРОГРАМА НОЕМВРИ 2020

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ОКТОМВРИ 2020

КУЛТУРНА ПРОГРАМА СЕПТЕМВРИ 2020

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ФЕВРУАРИ 2020

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЯНУАРИ 2020

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ДЕКЕМВРИ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА НОЕМВРИ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ОКТОМВРИ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА СЕПТЕМВРИ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АВГУСТ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮЛИ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮНИ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАЙ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АПРИЛ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАРТ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ФЕВРУАРИ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЯНУАРИ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ДЕКЕМВРИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА НОЕМВРИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ОКТОМВРИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АВГУСТ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА СЕПТЕМВРИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АВГУСТ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮЛИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮНИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАЙ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АПРИЛ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАРТ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ФЕВРУАРИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЯНУАРИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ДЕКЕМВРИ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА НОЕМВРИ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ОКТОМВРИ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА СЕПТЕМВРИ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АВГУСТ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮЛИ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮНИ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАЙ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАРТ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА СЕПТЕМВРИ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА АВГУСТ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮЛИ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮНИ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАЙ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА АПРИЛ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА МЕСЕЦ МАРТ 2016г.
КУЛТУРНА ПРОГРАМА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2015
КУЛТУРНА ПРОГРАМА - СЕПТЕМВРИ 2015
КУЛТУРНА ПРОГРАМА - АВГУСТ 2015
Културна програма месец юни и юли 2015
2014
ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА 15.12 - 31.12.2014 г.
Културна програма за м. Октомври, Ноември и Декември 2014
КУЛТУРНА ПРОГРАМА СЕПТЕМВРИ 2014
КУЛТУРНА ПРОГРАМА - АВГУСТ 2014
КУЛТУРНА ПРОГРАМА - ЮЛИ 2014
КУЛТУРНА ПРОГРАМА - ЮНИ 2014
КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАЙ 2014 
КУЛТУРНА ПРОГРАМА АПРИЛ 2014
КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАРТ 2014
КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР ЗА 2014 год.
2013
Културна програма Декември 2013 >>
Културна програма Септември 2013>>
Културна програма Август 2013>>

Културна програма Юли 2013 >>
Културна програма за месец Aприл 2013>>
2012
Културна програма м. Септември 2012 >>
Културна програма м. Август 2012>>
Културна програма м. Юли 2012>>
Културна програма м. Юни 2012>>

Културна програма м. Май 2012 >>

Културна програма м.Април 2012 >>

Културна програма м. Февруари и м. Март 2012 >>
2011
Културна програма м. Декември 2011г. гр. Несебър // Съставни селища

Културна програма м.Септември / Октомври 2011>> 

Културна програма м. Август 2011>>

Културна програма м. Юли 2011>>

Културна програма м. Юни 2011>>

Културна програма м. Март и Април 2011>>

Програма м. Декември/ Януари / Февруари >>

Програма м. Декември 2010/ Януари 2011/ Февруари 2011 /населени места/ >>

2010

Октомври и Ноември 2010

Септември 2010 

Август 2010

Юли 2010

Юни 2010

Май 2010 

Март - Април 2010 

2009

Годишна културна програма на Община Несебър>>

Януари, Февруари и Март >>
Април >>

Май >>

Юни >>

Юли >>

Август >>

Септември >>

Октомври и Ноември >>

Декември >>
БЪРЗ ДОСТЪП: